ISO 14001: MILJØLEDELSE


Hos Lyngsøe tager vi vores miljøansvar alvorligt, som det fremgår af vores ISO 14001-certificering. Denne certificering understreger vores engagement i effektive miljøledelsessystemer, der sikrer, at vores aktiviteter minimerer miljøpåvirkningen. Ved at overholde ISO 14001-standarderne demonstrerer vi vores dedikation til miljøbeskyttelse gennem systematiske processer, der kontinuerligt forbedrer vores miljøpræstation. Dette omfatter reduktion af affald, forebyggelse af forurening og forbedring af ressource effektiviteten i alle vores operationer.

Vores miljøledelsessystem omfatter fastsættelse af miljømæssige målsætninger og mål, gennemførelse af regelmæssige audits og inddragelse af medarbejdere i bæredygtighedsinitiativer. Vi stræber efter at forbedre vores økologiske fodaftryk gennem innovative metoder og bæredygtig ressource forvaltning. 

Økologisk fodaftryk er et mål for, hvor meget jord og vand en person, virksomhed eller et samfund bruger til at producere de ressourcer, de forbruger, og til at absorbere det affald, de genererer. Det viser, hvor stor en belastning vores livsstil og aktiviteter lægger på planetens økosystemer i forhold til, hvad jorden naturligt kan regenerere.

ISO 14001-certificeringen er et bevis på vores proaktive tilgang til miljøledelse og vores engagement i bæredygtighed.

Din vare blev lagt i kurven

Vi har ikke tilstrækkelig mængde af bestilte vare på lager. Mængden er derfor justeret.