Historie

Lyngsøe Rainwear ApS er en dansk virksomhed som har produceret regntøj siden 1999, hvor det hele begyndte i en lade i Sunds. Siden har tingene taget fart, og vi har i dag hovedkontor i Herning, hvorfra vi produktudvikler og koordinere produktionen hos vores leverandører i Europa og Asien.

Færdige produkter er derefter opbevaret på vores lager i Herning, hvorfra de bliver solgt og distribueret til mere end 30 lande verden over. Vi investerer kraftigt i gode råmaterialer og færdigt varelager, hvilket gør at vi har mere end 500.000 produkter på lager. Det gør Lyngsøe Rainwear til en af de største producenter af regntøj i Europa.

I slutningen af 2012 flyttede vi ind i vores nye bygninger, hvilket gav os en lager kapacitet på totalt mere end 8.000 m2; optimalt designet og fordelt på pluk- og højlager. Dette er med til at sikre de mest effektive leveringer til vores kunder.

Vi stiller store krav til vores leverandører, hvor vi bl.a. følger vores Code of Conduct som alle leverandører skal overholde og samtidig skal vores leverandører være BSCI certificeret.Vores mål er at designe og producere det bedste og mest innovatiove regntøj som kan imødegå naturens ekstremer. Ligeledes har vi mange kunder for hvem ekstra synlighed og sikkerhed er i højsæde. Derfor er vores produkter gennemgribende testet og certificeret ved førende testhuse i Europa til at opfylde de nyeste standarder. Dette gør også at vores sortiment er i en kontant udvikling.

Ved at vælge et produkt fra Lyngsøe Rainwear er du sikret det bedste indenfor vindtæt, vandtæt og åndbar beklædning på markedet i dag.

Lyngsoe Rainwear leverer regntøj i høj kvalitet med certificeringer som garanterer din sikkerhed og afspejler vore produkters høje kvalitetsniveau

På vores hovedkontor i Herning er vi et team af dygtige engagerede medarbejdere som brænder for atlevere en god service. Et vigtigt element i dette er at vi kan levere vores varer fra dag til dag, da vi er lagerførende i alle produkter

Lyngsoe Rainwear leverer sikkerhedscertificeret regntøj som giver beskyttelse mod alt slags vejr

Comments are closed.