Vaskesymboler

De følgende vaskesymboler er de anvisninger vi anbefaler skal følges, for at din beklædningsgenstand opretholder den vandtætte membran, og

de egenskaber det er købt med. Ydermere forlænger det den generelle holdbarhed på produktet at følge vores anvisninger.

 

 

 

 

 

Vask & vedligeholdelse af dit produkt fra Lyngsøe Regntøj

 

  • VASK: Vaskes i koldt vand som skånevask. For at undgå friktion eller unødig slidtage anbefaler vi at man lukker velcro på produktet. Hvis du følger denne vaskeanvisning, vil det hjælpe med at forlænge produktets levetid og samtidig bibeholde de vandafvisende egenskaber dit produkt har.
  • Vaskemidler: Anvend et mildt vaskemiddel som er skånsomt både for produktet men også for et bæredygtigt miljø. Det anbefales at anvende vaskemiddel uden giftige tilsætningsstoffer.
  • Tørring: Ved tørring af produktet anbefales det at hænge produktet op med en bøjle, eller lægge det fladt et sted hvor der er rigelig med ventilation. Dette er med til, at den vandtætte coating bibeholdes, og at der ikke er dele af produktet som smelter under varmepåvirkning fra eksempelvis tørretumbler.
  • Strygning: MÅ IKKE STRYGES. Den indre coating og søm lukning er tilføjet produktet ved hjælp af varme, og vil smelte hvis det kommer i kontakt med høj varme, og ødelægge dit strygejern.
  • Opbevaring: Sørg for at hænge dit produkt til tørre efter brug. Opbevaring af en fugtig/våd beklædningsgenstand kan forårsage mug.
  • Opbevaring på lagerfaciliteter: Det anbefales at vores produkter opbevares på et tørt, mørkt og ventileret lager for at undgå solens indvirkning på tøjets farve.

Comments are closed.